Moscova o ameninţă pe Maia Sandu, după ce a interzis simbolul „Z”: „Ar trebui să fie mai atentă. Ar putea ajunge la coşul de gunoi al istoriei”

Postat la 20 aprilie 2022 51 afişări

Moscova o ameninţă pe Maia Sandu, după ce a interzis simbolul „Z”: „Ar trebui să fie mai atentă. Ar putea ajunge la coşul de gunoi al istoriei”

Liderii ruşi au reacţionat dur la interzicerea simbolului „Z” al invaziei Rusiei în Ucraina în Republica Moldova. Senatorul rus Alexei Puşkov l-a ameninţat pe liderul de la Chişinău, Maia Sandu, că ţara ei ar putea ajunge în „coşul de gunoi al istoriei”.

„Ar trebui să fie mai atentă la Rusia şi simbolurile ei, cu atât mai mult cu cât Chişinăul nu poate plăti pentru gazul rusesc”, a scris Puşkov pe canalul său Telegram, citat de DPA.

Moldova, situată între Ucraina şi România, caută aderarea la UE în urma invaziei Rusiei în Ucraina. Chişinăul a oferit Kievului ajutor umanitar, dar nu militar. În conflictul propriu-zis, Republica Moldova s-a declarat neutră şi nici nu a participat la sancţiunile impuse Rusiei.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenintare,
gunoi,
interzicere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.