Morad Group începe construcţia a două noi blocuri în Onix Residence

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 iunie 2015 2389 afişări

Morad Group, unul din cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, a început construcţia a două noi blocuri din cadrul Onix Residence, investiţia fiind estimată la 12 milioane de euro.

Morad Group începe construcţia a două noi blocuri în Onix Residence

Onix Residence este amplasat în apropierea staţiilor de metrou Grozăveşti şi Eroilor şi va avea la finalizare 425 de apartamente cu una, două şi trei camere, investiţia totală în cadrul proiectului urmând să se ridice la aproximativ 25 de milioane de euro.

”Am decis să începem acum construcţia ultimelor două blocuri din cadrul Onix Residence datorită vânzărilor foarte bune înregistrate în primele două blocuri. Primul este vândut integral iar cel de al doilea, care va fi predat la finalul acestui an, este precontractat în proporţie de 90%. Piaţa rezidenţială din România trece printr-o etapă pozitivă iar noi avem un proiect bine adaptat segmentului de cumpărători căruia i se adresează”, a declarat Akram Aoun, vicepreşedinte Morad Group, dezvoltatorul Onix Residence.

Preţurile de vânzare din cadrul Onix Residence pleacă de la 67.000 + 5% TVA (în condiţiile stabilite prin lege) pentru un apartament cu două camere, având o suprafaţă construită de 70 de metri pătraţi, şi de la 88.800 de euro + TVA pentru un apartament cu trei camere, având o suprafaţă construită de 90 de metri pătraţi.

Adiţional vânzărilor foarte bune înregistrate în primele două faze ale proiectului, aproximativ 30% din locuinţele din cel de al treilea bloc, cu termen de finalizare în iunie 2016, au fost deja precontractate, avansurile plătite de cumpărători fiind cuprinse între 10% şi 45%.

”Dacă un proiect rezidenţial este corect gândit şi bine adaptat, ţinând cont de segmentului de piaţă căruia se adresează, de la concept şi amplasament la suprafeţe şi preţuri de vânzare, şi are alături un consultant imobiliar şi o echipă bună de vânzări, poate înregistra vânzări cuprinse între 70% şi 100% din proiect până la momentul finalizării acestuia”, a declarat Andrei Sârbu, vicepreşedinte Coldwell Banker Affiliates of Romania, manager de proiect şi agent exclusiv al Onix Residence.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este compania de consultanţă imobiliară cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial, fiind manager şi agent exclusiv pentru peste zece proiecte rezidenţiale, printre care Alia Apartments, Cosmopolis, Onix Residence, Pipera CityLights şi Rose Garden.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este liderul pieţei de consultanţă imobiliară din România după ultimele rezultate financiare oficiale şi compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.

Coldwell Banker Affiliates of Romania oferă servicii de consultanţă, brokeraj şi management al proprietăţilor imobiliare pe toate segmentele pieţei: rezidenţial, birouri, industrial, terenuri şi investiţii. Compania are în prezent 45 de sucursale – cincisprezece în Bucureşti şi câte una în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Bran, Braşov, Câmpulung, Cluj-Napoca, Constanţa, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Miercurea Ciuc, Oneşti, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râşnov, Satu Mare, Sfântul Gheorghe, Suceava, Târgu Mureş, Turda, Vaslui, Zalău şi Zărneşti.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americană este detinuţă în prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reţeaua sa, Coldwell Banker acoperă 50 de ţări cu 3.800 de birouri şi are peste 80.000 de consultanţi şi brokeri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/morad-group-incepe-constructia-a-doua-noi-blocuri-in-onix-residence-14383690
14383690
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.