Moneda digitală de care nu a auzit aproape nimeni şi care a crescut cu 70% peste noapte

Autor: Alex Ciutacu Postat la 23 iulie 2018 246 afişări

Moneda digitală de care nu a auzit aproape nimeni şi care a crescut cu 70% peste noapte

Piaţa criptomonedelor îşi continuă revenirea luni, după o perioadă de şase luni de stagnări şi scăderi, cu Bitcoinul trecând pentru prima dată în ultimele aproximativ 50 de zile de valoarea de 7.600 de dolari, potrivit platformei conimarketcap.com.

Astfel, şi alte criptomonede au înregistrat creşteri impresionante. Moneda digitală Holo, a 76-a din punct de vedere al capitalizării de piaţă, se tranzacţiona luni la ora 15.30 la valoarea de 0,0009 dolari per monedă, în creştere cu 70,3% în ultimele 24 de ore, la o capitalizare de piaţă de 127,6 milioane de dolari.

Printre monedele digitale care au înregistrat creşteri majore, se numără criptomonedele Dropil şi Basic Attention, în creştere cu 12,8%, respectiv 12,3%, în ultimele 24 de ore.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
noapte,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.