Momentele ULUITOARE din sezonul al treilea "Românii au talent" (VIDEO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 16 februarie 2013 49 afişări

Prima ediţie din sezonul al treilea al showului de televiziune "Românii au talent" a oferit publicului momente speciale care au ţinut în faţa micilor ecrane sute de mii de telespectatori.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Andi Moisescu spunea joi că aşteaptă cu nerăbdare să vadă cum românii îi depăşesc aşteptările, întărindu-i convingerea că sunt peste măsură de surprinzători.

El mai spune că preselecţiile de la această nouă ediţie a emisiunii "Românii au talent" i s-au părut mai pline de surpriză ca niciodată. "Întotdeauna mi se pare c-am văzut tot ceea ce se putea vedea şi de fiecare dată descopăr că imaginaţia noastră n-are de fapt nicio limită", a spus Andi Moisescu. El a precizat că de câteva ori românii l-au lăsat cu gura căscată. "Sigur, e adevărat că nu întotdeauna în sensul bun al cuvântului.

Dacă ar fi să aleg totuşi un talent despre care să vreau să vorbesc acesta ar fi: e un număr de dresură cu câini. Nimic spectaculos în scris, realmente fascinant în realitate, momentul cu pricina m-a cucerit prin faptul că e pentruprima oară când am văzut câini făcând tot ceea ce au făcut doar din plăcerea de a se juca şi nu pentru recompensă sau şi mai trist de teama unei pedepse", a mai spus Moisescu.

La rândul său, Mihai Petre a afirmat că a fost impresionat de preselecţiile pentru al treilea sezon al show-ului "Românii au talent". "Îmi amintesc un moment care m-a amuzat foarte tare: un grup de tineri, dornici să prezinte un obicei al locului din care proveneau, au urcat pe scenă şi au început să se lovească cu nişte bâte. Când o să-l vedeţi, o să înţelegeţi de ce mi s-a părut aşa de amuzant", a spus el, remarcând faptu că românii se pricep la lucruri dintre cele mai diverse. "În acest al treilea sezon am descoperit talente la care nu m-aş fi gândit niciodată şi, în plus, îmi place că suntem un popor şi extrem de inventiv, care reuşeşte să dea talentului noi şi noi valenţe", spune Mihai Petre.

El spune că a văzut o pereche de dansatori, copii, care l-au impresionat cu adevărat. "Îi priveam şi aveam impresia că fac asta de ani de zile! Asta este însă doar unul dintre multele momente care m-au lăsat realmente fără cuvinte", a spus el.Solista Andra consideră că preselecţiile pentru noul sezon al emisiunii au fost foarte spectaculoase. "Ca de obicei, pe mine personal m-au lăsat de multe ori fără respiraţie, am întâlnit tot felul de personaje extrem de interesante. Nu trebuie ratat show-ul 'Românii au talent', va fi un nou sezon plin de suspans, asta vă pot garanta, fiindcă am văzut cu ochii mei ce oameni vin acolo şi cât de ingenioşi sunt, va fi o luptă foarte aprinsă!", a spus Andra.

Ea a spus că, din nou, juraţii au găsit oameni foarte talentaţi. "Majoritatea optează pentru muzică şi dans, dar sunt şi mulţi, mulţi care şi-au descoperit tot felul de alte talente. Sigur, magia e la loc de cinste, de asemenea, însă au venit unii cu nişte talente şocante de-a dreptul, de nici nu ţi-ar fi trecut prin cap că există aşa ceva, însă ca să fiu sinceră, n-aş vrea să divulg mai mult acum, ar însemna să ştirbesc plăcerea celor de acasă de a savura surprizele", a mai spus Andra.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/momentele-uluitoare-din-sezonul-al-treilea-romanii-au-talent-video-10565938
10565938
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.