”Moldovean, vând avion de vânătoare. Nu mai are rachetele şi are parbrizul stricat”. Cât te costă să cumperi un avion de luptă SH

Autor: Ştefan Stan Postat la 19 aprilie 2016 10757 afişări

SU-35 este un avion de luptă multirol proiectat de constructorul rus Suhoi. Avionul este o versiune a tipului Suhoi Su-30 cu fuzelaj, motoare şi avionică modernizate.

”Moldovean, vând avion de vânătoare. Nu mai are rachetele şi are parbrizul stricat”. Cât te costă să cumperi un avion de luptă SH

SU-35 este un avion de luptă multirol proiectat de constructorul rus Suhoi. Avionul este o versiune a tipului Suhoi Su-30 cu fuzelaj, motoare şi avionică modernizate.

SU-35 este varianta originală de avion de vânătoare, cu un singur loc. Acesta poate atinge o viteză maximă de 2.390 km/h.

SU-35 are un plafon de zbor de 18.000 m.

Proprietarul avionului pus pe site-ul de anunţuri spune că acesta este funcţional, însă are nevoie şi de câteva reparaţii. În ceea ce priveşte zborul, SU-35 are 72.000 de ore în aer. Cu toate acestea, parbrizul este stricat, iar modelul de SU-35 nu are rachete.

Cât te costă să cumperi un avion de vânătoare SH

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vanatoare,
avion,
costuri
/actualitate/moldovean-vand-avion-de-vanatoare-nu-mai-are-rachetele-si-are-parbrizul-stricat-cat-te-costa-sa-cumperi-un-avion-de-lupta-sh-15264303
15264303
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.