Modificări la RATB: controlorii obligaţi să poarte veste reflectorizante

Postat la 02 iunie 2016 1262 afişări

Modificări la RATB: controlorii obligaţi să poarte veste reflectorizante

Începând cu 2 iunie 2016, controlorii RATB sunt obligaţi să poarte veste reflectorizante albastre. Măsura a fost luată de RATB pentru a-i încuraja pe cei care circulă cu mijloacele de transport să îşi valideze cardurile de călătorie.

Astfel regia de transport speră să îşi sporească încasările.

"Am instituit un nou element de identificare vizuală în rândul controlorilor de bilete. Este vorba de o vestă pe care scrie «Control RATB», vestă prin care ne propunem întărirea autorităţii de control. Scopul nu este acela de a amenda călătorii care nu au bilet, ci de a-i determina să-şi cumpere un titlu de transport. Profilul controlorului este altul acum. El a devenit interfaţa Regiei. Este reprezentantul RATB în teritoriu. El poate da informaţii călătorilor privind anumite trasee, de exemplu. Considerăm că acest element de identificare vizuală este benefică pentru bucureşteni. Schimbarea face parte dintr-un amplu proiect de îmbunătăţire a imaginii RATB. Vor urma şi alte acţiuni în acest sens", a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, potrivit b365.ro

Foto: Alex Mihaileanu

Urmărește Business Magazin

/actualitate/modificari-la-ratb-controlorii-obligati-sa-poarte-veste-reflectorizante-15417273
15417273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.