Modelul canadian Sunny Leone câştigă 2,5 milioane de dolari din industria filmelor pentru adulţi

Postat la 20 mai 2014 11987 afişări

Modelul canadian Sunny Leone câştigă 2,5 milioane de dolari din industria filmelor pentru adulţi

Ca multe alte vedete ale fimelor pentru adulţi, Sunny Leone, din Canada, şi-a început cariera ca model. Ea a trecut apoi la industria filmelor pentru adulţi însă şi-a continuat şi cariera de actriţă pentru marele ecran.

Sunny Leone a cumpărat mai multe afaceri, iar în 2009 a lansat, alături de soţul Daniel Weber, propriul studio de film - Sunlust Productions.

De la debutul în industria filmelor pentru adulţi, în 2002, Sunny a jucat atât în filme de profil cât şi în filme mainstream, produse la Hollywood, devenind astfel o persoană cunoscută în lumea cinematografiei. În 2013, ea a încasat 2,5 milioane de dolari.

Cea mai bine plătită actriţă din filmele pentru adulţi este Jenna Jameson, care a avut venituri de peste 30 de milioane de dolari anul trecut. Specialiştii estimează că industria filmelor pentru adulţi generează anual 13 miliarde de dolari.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suuny leone,
filme,
model,
studio
/actualitate/modelul-canadian-sunny-leone-castiga-2-5-milioane-de-dolari-din-industria-filmelor-pentru-adulti-12637525
12637525
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.