Moartea misterioasă a unei vedete

Postat la 19 noiembrie 2011 14 afişări

Poliţia americană a anunţat, joi, că a redeschis ancheta în cazul morţii actriţei Natalie Wood, decedată în circumstanţe misterioase, în timpul unei croaziere făcute în largul coastelor Californiei, în 1981.

Acest demers al poliţiei are la bază noi informaţii despre moartea actriţei americane, al cărei deces a fost considerat la acea vreme un simplu accident, dar care s-a aflat ulterior la baza multor speculaţii, precizează un comunicat emis de biroul şerifului din comitatul Los Angeles (LASD).

La vârsta de 43 de ani, Natalie Wood a fost găsită înecată în apropiere de Catalina Island din golful oraşului Los Angeles, pe 29 noiembrie 1981. LASD şi procuratura din Los Angeles au ajuns, atunci, la concluzia că moartea actriţei a fost un accident.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Poliţia,
Natalie Wood,
actriţa
/actualitate/moartea-misterioasa-a-unei-vedete-8989907
8989907
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.