Misterul convorbirilor Alexandrei pe telefonul unui poliţist."Era dialogul ideal, nu cel de la 112"

Postat la 30 iulie 2019 94 afişări

Misterul convorbirilor Alexandrei pe telefonul unui poliţist."Era dialogul ideal, nu cel de la 112"

În spaţiul public au apărut detalii legate de două convorbiri pe care Alexandra le-a avut cu doi poliţişti, după apelurile la 112. Tonul este cu totul diferit faţă de cel din înregistrările de la 112, iar menţiunea legată de acestea figurează doar în raportul MAI apărut parţial pe surse.

"Din documentul pe care l-am văzut în spaţiul public şi care ar aparţine MAI, nu recunsoc elemente în conversaţia pe care am ascultat-o ieri. Nu coincid cu elemente care au apărut în dialogul dintre Alexandra, operatorul de la 112 şi poliţist", a declarat deputatul Adriana Săftoiu, unul dintre aleşii cacre a participat la Comisia de Apărare în care au fost redate cele trei apeluri telefonice ale Alexandrei la 112.

Mai mult, aceasta spune că ar fi fost potrivit ca discuţia să fie aşa cum este prezentată în raportul MAI, apărut în spaţiul public. "Sunt uşor surprinsă de ce apare în acest presupus raport, pentru că este un dialog ideal ceea ce nu am auzit eu ieri în comisie. Doar dacă nu cumva se ascund elemente că au mai existat convorbiri cu Alexandra, altele decât cele înregistrate la 112. Sper ca ministerul de Interne, după ce prezintă raportul în CSAT, să lămurească situatia", a mai spus Adriana Săftoiu.

'Am trecut prin multe prin viaţă, dar să aud ultimele cuvinte ale unui copil care a păţit ce a păţit şi să ştiu că după aceea a fost ucisă este foarte greu. Am văzut că au apărut stenograme cu discuţii de acolo. Nu pot să le confirm, nici să le infirm, dar nu au venit din zona Parlamentului, pentru că au mai fost şi alte convorbiri despre care noi nu am ştiut, cele ale poliţiştilor de pe telefoane personal direct cu ea. Am văzut aseară la televizor peste tot. Despre acestea trebuia să ne povestească MAI, dacă venea ieri (la audieri în Comisie – n.r.)", a declarat Bogdan Ionel Rodeanu, vicepreşedinte al Comisiei de Apărare.

 Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
convorbiri,
refuz,
dialog,
ideal,
politist

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.