Mirela Raicu, partener fondator ESOP: „În antreprenoriat, energia implicată şi puterea de muncă sunt esenţiale”

Postat la 23 august 2020 121 afişări

„Reflectaţi constant asupra motivaţiei şi obiectivelor proprii. Este cred cea mai directă cale de împlinire profesională şi personală.”

Mirela Raicu, partener fondator ESOP: „În antreprenoriat, energia implicată şi puterea de muncă sunt esenţiale”

O schimbare importantă de mentalitate este cea mai recentă reuşită a Mirelei Raicu: „În antreprenoriat, energia implicată şi puterea de muncă sunt esenţiale. Există însă şi alte aspecte cel puţin la fel de importante. Am iniţiat recent alături de ceilalţi parteneri din echipa de management ESOP o schimbare de mindset: o analiză mai atentă a segmentelor de business pe care activăm şi o concentrare pe cele ce răspund obiectivelor noastre pe termen lung. Am realizat în felul acesta o eliberare de timp şi energie pentru întreaga echipă, iar rezultate mult mai eficiente sunt deja vizibile”. Mirela Raicu este de părere că, în cele din urmă, abilitatea de a rezolva problemele şi nevoile clienţilor în zona ta de expertiză primează în faţa oricăror diferenţe de gen în mediul de afaceri din România. Totuşi, crede că „femeile au în mod natural înclinaţii către abordări mai prudente, diplomate şi mai incluzive”. În ceea ce priveşte echilibrul între viaţa personală şi profesională, acesta este, crede ea, un obiectiv extrem de important: „Cred că o viaţă profesională eficientă îşi are temelia pe o viaţă personală sănătoasă”.

Profilul Mirelei Raicu a apărut în cea mai recentă ediţie a anuarului 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.