Mircea Sandu, fost preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, şi soţia acestuia, trimişi în judecată de DNA

Postat la 04 iunie 2019 141 afişări

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată a lui Mircea Sandu, la data faptelor preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită/

Mircea Sandu, fost preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, şi soţia acestuia, trimişi în judecată de DNA

De asemenea, a fost trimisă în judecată şi Elisabeta Sandu, soţia acestuia, pentru complicitate la luare de mită.

„La data de 02 octombrie 2009, inculpatul Sandu Mircea, în calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, beneficiind de ajutorul soţiei sale Sandu Elisabeta, a primit cu titlu de mită, suma de 724.000 lei, de la două persoane fizice, una fiind reprezentanta unei societăţi de avocatură. Banii respectivi au fost primiţi de inculpat pentru ca Federaţia Română de Fotbal să încheie cu societatea de avocatură două contracte de asistenţă juridică, aspect materializat prin semnarea celor două documente la data de 20 octombrie 2009”, arată DNA, printr-un comunicat de presă.

Potrivit procurorilor, în baza acestor contracte, în cursul anului 2011, societatea de avocatură ar fi obţinut de la Federaţia Română de Fotbal suma de 11.705.626 lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
federatie,
fotbal,
mircea sandu,
dna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.