Mircea Lucescu a semnat cu Zenit Sankt Petersburg

Postat la 24 mai 2016 157 afişări

Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului românesc, a semnat marţi un contract valabil pe 2 ani, cu opţiune de prelungire pentru încă unul, cu echipa Zenit Sankt Petersburg, grupare care a terminat sezonul pe locul 3 în Rusia.

Mircea Lucescu a semnat cu Zenit Sankt Petersburg

Mircea Lucescu va primi 4,5 milioane euro pe sezon şi va fi ajutat de secundul Alexandru Spiridon, dar şi de maseurul Victor Hexan, oamenii care i-au fost alături şi la Şahtior Doneţk. Contractul a fost semnat în prezenţa preşedintelui Consiliului de Administraţie, Aleksey Miller şi a preşedintelui clubului, Alexandr Dyukov. Zenit îi va pune la dispoziţie lui Mircea Lucescu un buget de achiziţii de până la 60 de milioane de euro.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mircea-lucescu-a-semnat-cu-zenit-sankt-petersburg-15366685
15366685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.