Mircea Badea: PSD nu e în stare să facă nimic

Postat la 28 noiembrie 2017 911 afişări

Mircea Badea citat de DC News.ro: ”PSD, deocamdată, nu e în stare să scoată oameni în stradă, PSD nu e în stare să facă nimic, decât să pună nişte prim-miniştri de care nu auzisem până să devină prim-miniştri, nu auzisem. Nu auzisem că există Grindeanu, nu auzisem că există Tudose.

Mircea Badea: PSD nu e în stare să facă nimic

Grindeanu cu cursuri la Academia SRI, Tudose profesor cu lucrări a căror prefaţă e semnată de Coldea. Când tragi linie, ce a făcut PSD-ul în aceste 11 luni? Doar 11, ştiu că pare că au trecut 150 de ani de când au câştigat alegerile. Nu, au trecut 11 luni, ele par o eternitate din cauza extenuantei şi obositoarei şi consumatoarei de orice, de neuroni, de nervi, de energie.

Când tragi linie, ce a făcut PSD în 11 luni? Dacă mă iei repede, nu ştiu să spun. A schimbat un Guvern. În afară de asta ce a făcut? Eu vă spun ce nu a făcut: nu a scos oameni în stradă, nu a făcut legi. În schimb a provocat confuzie şi-n rândul oamenilor de bună credinţă. (…)

Singurul lucru pe care l-a făcut PSD a fost să ne anunţe ce o să facă şi să se răzgândească mereu în legătură cu ce urmează să facă. Eu aşteptări mari de la uriaşa majoritate PSD-istă din Parlament nu prea am. Ce se mai poate face, strict teoretic, practic mi-e greu să cred că se poate întâmpla ceva, este să scoată oameni în stradă, nu există altă variantă.

Aşa se fac lucrurile în această ţară, e singurul parametru de care se ţine cont, pentru că poate fi receptat de oricine pe planetă. (…) Dacă PSD nu va scoate oameni în stradă şi nu pentru, ci contra unor lucruri, unor structuri, nu există nicio şansă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.