Mircea Badea, atac la adresa Simonei Halep şi a colegelor din echipa de Fed Cup: "Să vă dau răspunsul la întrebarea perfect cretină 'De ce România a pierdut cu Franţa?'"

Postat la 24 aprilie 2019 1077 afişări

România a ratat calificarea în finala Fed Cup, după ce perechea Monica Niculescu / Simona Halep a fost învinsă, 5-7, 6-3, 6-4, de cuplul Kristina Mladenovic / Caroline Garcia. Franţa s-a impus în faţa României, cu scorul de 3-2, în semifinalele Fed Cup.

Mircea Badea, atac la adresa Simonei Halep şi a colegelor din echipa de Fed Cup: "Să vă dau răspunsul la întrebarea perfect cretină 'De ce România a pierdut cu Franţa?'"

Halep şi-a câştigat ambele meciuri de simplu, dar "tricolorele" au cedat în partida decisivă de dublu. Totuşi, realizatorul tv Mircea Badea a folosit cuvinte dure la adresa sprotivelor noastre.

"Eu nu sunt pasionat, pe mine nu m-a interesat. Am văzut nişte secvenţe oribile, am văzut pe un Emil Boc foarte mic, cu o tobă mare, sprijinită pe o burtă şi mai mare. N-am putut să mă uit.

Pe bune, unii se întreabă zile la rând de ce a pierdut România semifinala cu Franţa? Zici că a jucat România la fotbal cu Insulele Feroe şi se întreabă oamenii de ce a învins Insulele Feroe pe România.

Pe bune? Răspunsul la întrebarea perfect cretină 'De ce România a pierdut cu Franţa?' e pentru că România a jucat cu Franţa! Dacă România ar fi jucat în semifinala Campionatului Mondial de Fotbal cu Germania, s-ar mai fi întrebat unii zile la rând de ce a pierdut România cu Germania? Poate pentru că România a jucat cu Germania, nu?", a spus Mircea Badea în emisiunea sa.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
franta,
simona halep,
intrebare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.