Minivacanţa de 1 Mai şi Paşte în staţiunile de la munte. Cât costă un sejur

Postat la 17 aprilie 2013 20 afişări

Hotelierii şi proprietarii de pensiuni din Braşov şi de pe Valea Prahovei scot la vânzare pachete turistice pentru 1 Mai şi Paşte la preţuri care pornesc de la 240 de lei de persoană pentru un sejur şi pot ajunge la peste o mie de euro, pensiunile rurale având şi oferte dedicate familiilor.

Minivacanţa de 1 Mai şi Paşte în staţiunile de la munte. Cât costă un sejur

 În judeţul Braşov, cele mai ieftine alternative de petrecere a sărbătorilor de Paşte în stil tradiţional sunt oferite de pensiunile şi vilele incluse în Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), care pun la dispoziţie aproximativ 3.000 de locuri de cazare la Bran, Moeciu, Poiana Mărului, Râşnov, Zărneşti, Săcele sau Buneşti.

Până acum, locurile în pensiunile din aceste localităţi au fost ocupate în proporţie de 70-80 la sută, dar sunt şi pensiuni unde locurile de cazare au fost rezervate în totalitate şi pensiuni unde nu a fost făcută nicio rezervare pentru paşte sau 1 mai, spune Ioana Dodiţă, reprezentant ANTREC Braşov.

"Mulţi turişti au optat pentru pachete de 5 nopţi, ca o vacanţă prelungită de 1 Mai şi Paşte. Preţurile au rămas la fel ca anul trecut, iar proprietarii pensiunilor şi-au făcut în principal tarife pe zi pentru familie, astfel încât fiecare să aleagă să stea cât doreşte", afirmă reprezentantul ANTREC Braşov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/minivacanta-de-1-mai-si-paste-in-statiunile-de-la-munte-cat-costa-un-sejur-10757034
10757034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.