Ministrul Petrescu roagă firmele din turism să vină cu donaţii pentru cei izolaţi din cauza zăpezii

Postat la 11 februarie 2012 20 afişări

Cristian Petrescu, noul ministru al dezvoltării regionale şi turismului, roagă firmele din turism să vină în ajutorul persoanelor izolate din cauza căderilor de zăpadă şi să doneze, din rezervele proprii, produse alimentare şi bunuri de primă necesitate.

"Industria de turism şi partenerii noştri au rezervele necesare de produse din care pot dona oamenilor aflaţi în mare nevoie. Avem resursele să putem distribui aceste ajutoare. Împreună trebuie să ne mobilizăm şi să facem un gest de solidaritate, care poate însemna salvarea de vieţi omeneşti", afirmă Petrescu.

"Vom strânge la minister produse alimentare şi bunuri de primă necesitate pe care oricine din industria turismului le poate dona, apelând numărul telverde de urgenţă al MDRT, 0800.86.82.82. Noi ne vom asigura că aceste produse vor ajunge de îndată la oamenii care acum se luptă pentru viaţă", a declarat Cristian Petrescu.

Ajutoarele colectate vor fi trimise de MDRT în localităţile sinistrate.

Federaţiile patronale şi lucrătorii individuali din turism care doresc să doneze produse pentru oamenii aflaţi în nevoie sunt rugaţi de ministru să contacteze comandamentul de iarnă al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului la numărul de urgenţă 0800.86.82.82.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-petrescu-roaga-firmele-din-turism-sa-vina-cu-donatii-pentru-cei-izolati-din-cauza-zapezii-9226605
9226605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.