Ministrul Educaţiei, despre party-ul lui Selly: Există pericolul ca şi alţi tineri să-i urmeze exemplul. Reacţia vlogger-ului

Postat la 02 martie 2021 389 afişări

Ministrul Educaţiei, despre party-ul lui Selly: Există pericolul ca şi alţi tineri să-i urmeze exemplul. Reacţia vlogger-ului

Vlogger-ul Selly a petrecut împlinirea celor 20 de ani fără distanţare socială. El a postat imagini de la petrecere pe Instagram, iar poliţiştii s-au autosesizat. Sorin Cîmpeanu spune că este regretabil ce s-a întâmplat în acest weekend

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a comentat faptele lui Selly (Andrei Şelaru), un cunoscut vlogger, extrem de apreciat în rândul elevilor. El a dat o petrecere în acest weekend, unde nu au fost respectate normele de distanţare, iar poliţia a aplicat mai multe amenzi participanţilor la party.

„E regretabil ceea ce s-a întâmplat, eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut şi alte acţiuni, foarte responsabile, care intră în contradicţie flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Deci, e greu de format o opinie, pentru că am văzut şi bune, şi rele, şi responsabile, şi non-responsabile”, a spus Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

Sorin Cîmpeanu a fost întrebat dacă există riscul ca alţi tineri să organizeze petreceri, după exemplul dat de Selly, fără a fi respectate regulile impuse de pandemie.

„Ştiţi foarte bine câtă putere are un influencer la acest nivel. Cu siguranţă da, există pericolul. După cum există şi şansa să urmeze abordările bune, constructive, pe care le-am văzut în mai multe rânduri din partea lui”, a mai spus sursa citată.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministrul educatiei,
pericol

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.