Ministrul Agriculturii "face piaţa" la supermarket

Postat la 30 martie 2012 13 afişări

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, a declarat vineri la seminarul Mediafax Talks about Agriculture că se aprovizionează cu alimente, la sfârşit de săptămână, din supermarket, nu din piaţă.

"Din supermarket. Acolo mă duc duminica şi cumpăr pentru o săptămână tot ce îmi trebuie", a răspuns Fuia, întrebat de un jurnalist dacă achiziţionează alimente din piaţă sau din supermarket. Precedentul ministru de resort, Valeriu Tabără, se declara "duşman" al marilor lanţuri de magazine, acuzându-le în mai multe rânduri că măresc nejustificat preţurile alimentelor. Tabără a vehiculat chiar ideea obligării supermarketurilor de a închide duminica magazinele, pentru a proteja astfel micii producători care vând în pieţe.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fuia,
agricultura,
piata,
supermarket,
cumparaturi
/actualitate/ministrul-agriculturii-face-piata-la-supermarket-9456025
9456025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.