Miniştrii PNL şi-au depus în bloc demisiile. LISTA miniştrilor interimari. Tăriceanu face apel pentru păstrarea USL

Postat la 26 februarie 2014 33 afişări

Miniştrii PNL şi-au depus demisiile din Guvern. Premierul Victor Ponta a discutat cu preşedintele Traian Băsescu despre lista miniştrilor interimari care îi vor înlocui pe miniştrii liberali demisionari. Premierul Ponta a stabilit miniştrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL.

Miniştrii PNL şi-au depus în bloc demisiile. LISTA miniştrilor interimari. Tăriceanu face apel pentru păstrarea USL

 UPDATE 13:13 - Tăriceanu face apel la Antonescu să revină asupra deciziei de ieşire a PNL de la guvernare

Călin Popescu Tăriceanu a lansat un apel, miercuri, către liderul PNL Crin Antonescu să revină asupra deciziei luate marţi şi să revină în USL, el precizând că miercuri dimineaţă a avut o discuţie cu Victor Ponta, care l-a asigurat că doreşte continuarea USL "în actuala formulă". Fostul preşedinte al PNL a venit la Guvern, pentru a discuta cu liderul PSD, premierul Victor Ponta despre păstrarea USL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrii-pnl-si-au-depus-in-bloc-demisiile-lista-ministrilor-interimari-tariceanu-face-apel-pentru-pastrarea-usl-12152183
12152183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.