Ministerul Turismului va demola aproximativ 100 de clădiri construite ilegal în staţiunile turistice

Postat la 03 ianuarie 2012 16 afişări

MDRT va demola aproximativ 100 de clădiri construite ilegal în staţiunile turistice, cele mai multe dintre acestjavascript:;ea fiind pe litoral, iar proprietarii vor fi obligaţi să suporte costul demolărilor, a declarat agenţiei MEDIAFAX Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Printre clădirile care vor fi demolate începând cu luna ianuarie se numără câteva hoteluri, dar şi terase, grădini de vară, restaurante şi cluburi.

"Sunt două categorii de clădiri care vor fi demolate: cele ridicate fără autorizaţie de construire şi clădirile construite cu autorizaţii emise ilegal. Primăriile au dat în unele cazuri autorizaţii ignorând planurile urbanistice zonale (PUZ) sau pe baza unor PUZ-uri ilegale, care nu au obţinut toate autorizaţiile, cum este cazul celui din staţiunea Mamaia", a spus Oprea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ministerul Turismului,
ilegal,
clădiri
/actualitate/ministerul-turismului-va-demola-aproximativ-100-de-cladiri-construite-ilegal-in-statiunile-turistice-9122291
9122291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.