Ministerul Sănătăţii: Nicolăescu şi managerii spitalelor private caută "cele mai bune soluţii de finanţare în 2013"

Postat la 25 ianuarie 2013 12 afişări

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, şi managerii spitalelor private vor încerca să găsească măsuri pentru asigurarea serviciilor de calitate necesare pacienţilor, dar şi cele mai bune soluţii de finanţare în 2013, informează Ministerul Sănătăţii (MS).

Nicolăescu a avut vineri o primă întâlnire cu managerii ai spitalelor private.

În cadrul discuţiilor, s-a convenit că părţile vor încerca să găsească măsuri pentru asigurarea serviciilor de calitate necesare pacienţilor, dar şi cele mai bune soluţii de finanţare în 2013. Totodată ministrul Sănătăţii şi-a exprimat dorinţa de dialog continuu cu reprezentanţii mediului privat pentru ca împreună să construiască un cadru cât mai predictibil pentru viitor, se arată în comunicatul MS.

De asemenea, ministrul Sănătăţii le-a reconfirmat acestora că în discuţiile cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional (FMI) nu a fost abordat subiectul finanţării spitalelor private.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministerul-sanatatii-nicolaescu-si-managerii-spitalelor-private-cauta-cele-mai-bune-solutii-de-finantare-in-2013-10522588
10522588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.