Ministerul Finanţelor a trimis la Consiliul Economic şi Social proiectul de fiscalizare a bacşişului înainte de dezbatere

Autor: Laura Albu Postat la 24 august 2019 36 afişări

Ministerul Finanţelor a trimis la Consiliul Economic şi Social pentru avizare, proiectul de fiscalizare a bacşişului înainte ca acesta să fie supus dezbaterii publice din 22 august, anunţă reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

La sediul Ministerului de Finanţe a avut loc în 22 august dezbaterea publică privire la Proiectul Ordonanţă pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr.10/2015 privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, precum şi pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

În cadrul acesteia, reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc au comunicat Ministerului că nu sunt de acord cu fiscalizarea bacşişului şi au propus ca proiectul de act normativ să fie trimis spre analiză şi avizare Ministerului Turismului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FINANŢE,
BACŞIŞ,
CES

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.