Ministerul Finanţelor: 31 iulie este ultima zi pentru depunerea Declaraţiei unice

Postat la 25 iulie 2018 66 afişări

Termenul limită de depunere a Declaraţiei unice este 31 iulie, aceasta putând fi depusă atât online, pe site-ul ANAF, cât şi la ghişeele administraţiilor fiscale, prin poştă sau scrisoare recomandată cu confirmare de primire, anunţă marţi un comunicat al Ministerului Finanţelor.

Ministerul Finanţelor: 31 iulie este ultima zi pentru depunerea Declaraţiei unice

Ministerul Finanţelor precizează că până în prezent peste 600.000 de persoane fizice au depus Declaraţia Unică, din care 190.000 au fost în mediul online, de 3,5 ori mai mult decât anul trecut.

„Termenul limită de depunere a Declaraţiei unice este 31 iulie şi se poate depune online, prin intermediul aplicaţiei care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/, cu numele de utilizator şi parola contului personal din Spaţiul Privat Virtual, prin certificat digital calificat sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro. De asemenea, Declaraţia Unică se poate depune şi în format hârtie direct la registratura administraţiilor fiscale ale ANAF, sau prin poştă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire”, precizează Ministerul Finanţelor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.