Ministerul Dezvoltarii vrea sa obtina 10 milioane de lei din privatizari. Lido si THR Marea Neagra, pe lista firmelor scoase la vanzare

Postat la 30 martie 2011 11 afişări

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) estimeaza ca va obtine in acest an peste 10 milioane de lei din privatizarea unor societati la care este actionar, potrivit unei hotarari aprobate saptamana trecuta de Guvern si publicata luni in Monitorul Oficial.

Din bugetul estimat la 10,05 milioane lei pentru privatizari in 2011, 10 milioane reprezinta veniturile efective din vanzarea unor participatii la diverse societati, iar 50.000 de lei vor fi dividendele. Veniturile realizate anul trecut din privatizarile societatilor comerciale la care MDRT era actionar s-au ridicat la suma de 5,7 milioane de lei. "Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in calitate de institutie publica implicata, are ca obiectiv privatizarea in primul rand a societatilor comerciale de turism a caror situatie patrimoniala si juridica este clara, printre care Lido, Germisara si THR Marea Neagra, si apoi pe masura ce se clarifica situatia patrimoniala si juridica si a celorlalte societati comerciale de turism la care este actionar, in numele statului", se arata in nota de fundamentare a actului normativ.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
privatizari,
hoteluri,
udrea,
mdrt,
turism
/actualitate/ministerul-dezvoltarii-vrea-sa-obtina-10-milioane-de-lei-din-privatizari-lido-si-thr-marea-neagra-pe-lista-firmelor-scoase-la-vanzare-8110603
8110603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.