Ministerul Apărării: Comisia Europeană şi FMI spun că trebuie îndreptate lucrurile în cazul pensiilor militare calculate greşit

Postat la 15 noiembrie 2012 9 afişări

Condiţia ca pensiile speciale ale militarilor să nu depăşească 350 de lei nu a fost luată în discuţie la întâlnirile cu reprezentanţi ai FMI şi CE, susţine MApN, precizând că oficialii celor două organisme au spus că trebuie îndreptate lucrurile în cazul pensiilor militare calculate gresit.

"Referitor la informaţiile potrivit cărora una dintre condiţiile FMI ar fi ca pensiile speciale ale militarilor să nu depăşească 350 de lei, Biroul de presă al M.Ap.N. este împuternicit să facă următoarele precizări: La discuţiile cu reprezentanţii FMI şi ai CE, la care a participat şi ministrul apărării naţionale, Corneliu Dobritoiu, nu a fost niciodată luată în discuţie condiţia ca pensiile militare să nu depăşească 350 de lei. Mai mult, oficialii celor două organisme internaţionale au precizat că trebuie îndreptate lucrurile în cazul pensiilor militare care au fost calculate gresit", se arată într-un comunicat MApN remis agenţiei MEDIAFAX. Ministrul Apărării consideră că "pensionarii militari care şi-au slujit ţara cu onestitate, cu credinţă şi cu onoare şi, independent de voinţa lor, s-au văzut puşi peste noapte în situaţia reducerii veniturilor ce li se cuveneau pe drept, nu trebuie să fie manipulaţi sau să devină victime ale dezinformării".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmi,
economie,
pensii,
militari
/actualitate/ministerul-apararii-comisia-europeana-si-fmi-spun-ca-trebuie-indreptate-lucrurile-in-cazul-pensiilor-militare-calculate-gresit-10325082
10325082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.