Ministerul Agriculturii angajeaza lautari ca sa cante succesul taranilor romani in Germania – pretul: 170.000 de euro

Postat la 04 ianuarie 2011 44 afişări

Ministerul Agriculturii cauta lautari. In 20 de zile institutia trebuie sa gaseasca un ansamblu folcloric, insa nu unul oarecare, ci unul care sa fie de acord sa primeasca onorariul dupa serviciile prestate, nu inainte.

Problema a aparut dupa ce taraful "Lautarii din Teleorman", cu care se negociase de principiu, a refuzat contractul propus, pe motiv ca doreau plata inainte. Romania va participa, in perioada 21-30 ianuarie, la cea mai mare expozitie din Europa destinata industriei alimentare, agriculturii si horticulturii care are loc in fiecare an la Berlin, cunoscuta sub numele "Saptamana verde".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministerul-agriculturii-angajeaza-lautari-ca-sa-cante-succesul-taranilor-romani-in-germania-pretul-170-000-de-euro-7860243
7860243
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.