"Mini Las Vegas" în Europa. Un miliardar vrea să recreeze paradisul jocurilor de noroc în Spania

Postat la 11 aprilie 2012 20 afişări

Miliardarul american Sheldon Adelson vrea să investească 35 miliarde de dolari în Spania, într-un proiect care să imite Las Vegas strip, segmentul de aproximativ 7 kilometri din Bulevardul Las Vegas pe marginea căruia sunt aşezate majoritatea atracţiilor turistice ale cunoscutului oraş american.

Adelson, preşedinte şi director general al grupului Las Vegas Sands, doreşte să creeze "un Las Vegas strip în miniatură" în Barcelona sau Madrid, staţiunea urmând să includă şi un complex de cazinouri.

Miliardarul şi-a anunţat intenţiile miercuri, la inaugurarea unui cazinou la Macau, cea mai importantă destinaţie turistică din lume pentru pasionaţii de jocuri de noroc, unde Las Vegas Sands vrea să-şi majoreze semnificativ cota de piaţă în următoarele 12 luni.

"Ne gândim la 12 complexuri turistice integrate, a câte 3.000 de camere. Un mini Las Vegas, cam jumătate faţă de Las Vegas strip, în Spania, pentru piaţa europeană", a spus Adelson.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
"Mini Las Vegas",
Europa,
miliardar
/actualitate/mini-las-vegas-in-europa-un-miliardar-vrea-sa-recreeze-paradisul-jocurilor-de-noroc-in-spania-9509166
9509166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.