Miliardarul George Soros şi-a vândut acţiunile la Facebook, Netflix şi Goldman Sachs chiar înainte ca preţul acestora să scadă

Postat la 22 noiembrie 2018 166 afişări

George Soros, investitor miliardar şi activist liberal, a notat încă trei mişcări de succes în portofoliu. Chiar înainte de deprecierea de pe bursă, Soros şi-a vândut participaţiile la Facebook, Netflix (din grupul FAANG) şi la gigantul bancar Goldman Sachs, potrivit Barron’s.

Miliardarul George Soros şi-a vândut acţiunile la Facebook, Netflix şi Goldman Sachs chiar înainte ca preţul acestora să scadă

Preţurile acţiunilor celor trei companii au înregistrat o scădere abruptă la bursă în trimestrul al patrulea. Preţul acţiunilor Facebook a coborât cu aproape 20%, iar cel al acţiunilor Goldman Sachs cu 15%, faţă de minimul ultimelor luni. Acţiunile gigantului de streaming de mare viteză Netflix au scăzut cu aproape 29% de la finalul lunii septembrie.

 

Compania de investiţii a miliardarului, Soros Fund Management, care gestionează averea familiei lui Soros, a anunţat această mişcare săptămâna trecută la Comisia pentru valori mobiliare şi burse, însă reprezentanţii acesteia au refuzat să comenteze legat de aceste tranzacţii.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
soros,
actiuni,
facebook,
goldman sachs,
miliardar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.