Miliardarul George Soros, dat in judecata de fosta iubita pentru ca nu si-a respectat promisiunile

Autor: Ana Raduta Postat la 11 august 2011 67 afişări

Tanara in varsta de 28 de ani il da un judecata pe miliardar pentru ca si-a incalcat promosiunea de a-i cumpara o locuinta de lux si cere daune in valoare de 50 de milioane de dolari.

Adriana Ferreys, o actrita de telenovele de origine braziliana, il acuza pe miliardarul in varsta de 80 de ani ca i-a daruit unei alte femei locuinta de lux pe care i-o promisese acesteia. Reprezentantii lui George Soros spun insa ca nu este decat o lovitura de imagine indreptata catre cunoscutul investitor si filantrop si ca procesul este nu numai neintemeiat, dar si extrem de frivol.

Pe de alta parte, una dintre prietenele Adrianei Ferreyr sustine ca miliardarul ar fi jurat ca ii va cumpara mai tinerei sale iubite o locuinta de lux, insa a renuntat abia dupa ce aceasta facuse toate eforturile pentru a-si gasi casa visurilor sale.

Mai mult, in dosarul despus de brazilianca la Curta Suprema din Manhattan apare ca Soros chiar ar fi lovit-o la un moment dat pe aceasta, in timpul unui conflict, potrivit NY Daily News.

In tot acest timp, reprezentantii miliardarului sustin ca aceasta nu este decat o incercare de a stoarce bani de la omul de afaceri si ca niciuna dintre acuzatii nu este fondata. Faptul ca Adriana Ferreyr cere daune de 50 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta a 7.000-a parte din averea lui Soros, poate fi un argument in plus in acest sens.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
George Soros,
miliardar,
bani,
nevasta
/actualitate/miliardarul-george-soros-dat-in-judecata-de-fosta-iubita-pentru-ca-nu-si-a-respectat-promisiunile-8604078
8604078
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.