Miliardarul care ucide elefanţi pentru că „sunt enervanţi"

Autor: Andra Stroe Postat la 25 iulie 2019 565 afişări

Robert Ralph "Bob" Parsons este un miliardar american, antreprenor şi filantrop, dar şi fondatorul companiei GoDaddy. Este unul dintre cei mai controversaţi antreprenori din America, datorită comportamentului său.

Miliardarul care ucide elefanţi pentru că „sunt enervanţi"

În 2011, Bob Parsons a publicat un videoclip despre uciderea unui elefant, ceea ce i-a atras numeroase critici. El s-a apărat spunând că elefanţii din Zimbabwe sunt consideraţi enervanţi şi că speciile nu sunt pe cale de dispariţie. Parsons a văzut întregul scandal ca pe o publicitate pentru GoDaddy, potrivit valuer.ai.

La sfârşitul anului 2017, Parson avea o avere estimată la 2,6 miliarde, ocupând locul 315 în topul celor mai bogaţi oamei din lume, realizat de Forbes. În prezent, el are o avere de 2,5 miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miliardar,
ucidere,
antreprenori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.