Mii de persoane au manifestat in Franta, mitingul de la Paris fiind deschis de romi romani

Postat la 05 septembrie 2010 16 afişări

Manifestatiile de sambata din Franta impotriva politicii de securitate a Guvernului lui Nicolas Sarkozy, in special a politicii de expulzare a romilor, au reunit peste 77.000 de persoane potrivit Ministerului de Interne, sau cel putin 100.000 conform organizatorilor.

Conform ministerului, 77.300 de persoane au defilat in toata Franta.

"Desi organizate de circa 60 de organizatii, colective, sindicate si partide politice, manifestatiile din aceasta zi, asa-zise «de aparare a drepturilor omului», nu au reunit in total, pe intreg teritoriul, decat cateva zeci de mii de persoane", a afirmat anterior ministrul de Interne, Brice Hortefeux, intr-un comunicat. "Este, fara indoiala, o dezamagire pentru organizatori", a adaugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mii-de-persoane-au-manifestat-in-franta-mitingul-de-la-paris-fiind-deschis-de-romi-romani-7114589
7114589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.