Mii de oameni protesteaza in continuare in Egipt

Postat la 02 februarie 2011 56 afişări

Mii de manifestanti antiguvernamentali au petrecut din nou noaptea de marti spre miercuri in piata Tahrir, din centrul capitalei Cairo, si au reluat sloganurile prin care cer plecarea imediata a presedintelui.

Armata egipteana le-a cerut miercuri manifestantilor sa se intoarca la casele lor, intr-un comunicat difuzat de televiziunea de stat, in cea de-a noua zi a protestelor care solicita plecarea presedintelui Hosni Mubarak de la putere.

Acest apel al armatei intervine la o zi dupa discursul solemn al presedintelui, in care a anuntat ca nu va mai candida la alegerile prezidentiale, prevazute pentru septembrie. Acest anunt nu i-a convis pe protestatari sa isi continue miscarea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
Egipt,
manifestanti
/actualitate/mii-de-oameni-protesteaza-in-continuare-in-egipt-7943415
7943415
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.