Mihai Pascadi se alatură managementului Softlead

Autor: Dorin Oancea Postat la 11 septembrie 2013 601 afişări

Softlead, platformă dedicată promovării produselor software din România, a anunţat intrarea lui Mihai Pascadi, un numele cunoscut al mediului IT şi de consultanţă local, în calitate de partener şi director responsabil cu dezvoltarea companiei şi extinderea prezenţei acesteia pe plan internaţional.

Mihai Pascadi se alatură managementului Softlead

Mihai Pascadi are o experienţă profesională de peste 20 de ani, dintre care 10 ani petrecuţi în corporaţii internaţionale specializate în tehnologia informaţiei şi alţi 7 ani în proiecte dedicate dezvoltării aplicaţiilor software. Pascadi a fost  Country General Manager la Compaq Computer România şi a făcut parte din echipa Digital Equipment România.

Softlead, creaţie a tinerei antreprenoare Alexandra Roată, cuprinde o bază de date de peste 240 de produs software româneşti, care sunt prezentate fiecare - funcţionalităţi, descrieri, demonstraţii, alături de datele companiilor producătoare. Apar aplicaţii de Content Management System (CMS), Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource Planning (ERP), soft-uri dedicate dezvoltării şi managementului organizaţional, educative, de management al informaţiilor, dedicate gestiunii stocurilor,  din domeniul juridic, multimedia, precum şi multe altele.

"Mihai oferă impulsul de care are nevoie orice start-up sau companie în dezvoltare, datorită experienţei semnificative pe care a dobândit-o si capacităţii de a gestiona corect şi rapid viziuni, oameni şi sarcini de lucru, dar şi datorită capacităţii de a echilibra echipe, aspiraţii şi reusite”, spune Alexandra Roata, Managing Partner, Softlead.

Iar Mihai Pascadi confirmă: "Softlead este o extensie a proiectelor dezvoltate nu doar în ultimii ani, ci în decursul întregii mele activităţi, iar implicarea personală va viza toate direcţiile specifice dezvoltării unui proiect menit să susţină şi să promoveze industria software”.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihai-pascadi-se-alatura-managementului-softlead-11315100
11315100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.