Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică, prezenţi la DNA. Cei doi au fost citaţi ca martori în dosarul lui Sorin Alexandrescu

Postat la 25 iulie 2013 45 afişări

Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, a venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a da declaraţii în calitate de martor în dosarul în care este cercetat directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică, prezenţi la DNA. Cei doi au fost citaţi ca martori în dosarul lui Sorin Alexandrescu

 UPDATE 11:05 Mugur Ciuvică, audiat la DNA ca martor în dosarul de şantaj al lui Sorin Alexandrescu

Mugur Ciuvică, care conduce Grupul de Investigaţii Politice (GIP), a venit, joi, la DNA, fiind citat ca martor în dosarul în care directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru şantaj.

Ciuvică a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost citat de procurori în calitate de martor. El a precizat că nu înţelege de ce a fost chemat şi că ceea ce le va spune procurorilor este că îşi publică anchetele jurnalistice atunci când vrea şi cum vrea.

Întrebat de o jurnalistă dacă a avut cunoştinţă că Sorin Alexandrescu a fost citat de procurori şi anterior reţinerii sale în dosarul de şantaj, Mugur Ciuvică i-a spus să îi pună "întrebări necretine". Atenţionat de jurnaliştii aflaţi la DNA că vorbeşte urât, Ciuvică a spus că nu a jignit jurnalista, ci "întrebarea acesteia".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihai-gadea-si-mugur-ciuvica-prezenti-la-dna-cei-doi-au-fost-citati-ca-martori-in-dosarul-lui-sorin-alexandrescu-11154221
11154221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.