Mihai Chirica, vicepreşedinte PSD, despre demisia lui Florin Iordache de la Justiţie: Îl compătimesc pe colegul Grindeanu

Postat la 09 februarie 2017 107 afişări

Vicepreşedintele PSD, Mihai Chirica, nu vede demisia lui Florin Iordache ca pe un motiv de bucurie şi consideră că premierul Sorin Grindeanu va trebui să facă „o mutare de şah”, pentru a demonstra că partidul promovează lupta împotriva corupţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mihai Chirica, vicepreşedinte PSD, despre demisia lui Florin Iordache de la Justiţie: Îl compătimesc pe colegul Grindeanu

Liderul PSD Iaşi a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că îl compătimeşte „colegul Grindeanu”, pentru care, după demisia ministrului Justiţiei, Florin Iordache, vine cel mai greu moment, acela în care premierul trebuie să aleagă un nou ministru pentru portofoliul rămas liber.

„Nu este neapărat un motiv de bucurie, dar îl compătimesc pe colegul Grindeanu. Acum va trebui să facă următorul pas, să fie o mutare de şah prin care să aducă un ministru al Justiţiei care să demonstreze lumii întregi că PSD promovează anticorupţia, că reuşeşte să promoveze proiecte de legi prin care să nu protejăm pe nimeni, ci pur şi simplu să fie proiect de legi după principiul legilor. Este o mutare grea, pe care trebuie să o facă, eu îl susţin, desigur, şi, în maniera în care pot fi de folos, îl voi ajuta cât pot de mult”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Mihai Chirica, vicepreşedinte al PSD.

Întrebat dacă el consideră că a fost vorba despre o demisie sau o demitere în cazul lui Florin Iordache, Mihai Chirica a răspuns că, din informaţiile pe care le are din spaţiul public, ar fi vorba de demisie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.