Microsoft: Windows Phone 7 ajunge in Romania in cateva saptamani

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 12 octombrie 2010 28 afişări

Sistemul de operare Windows Phone 7 a va ajunge pe piata din Romania in aceasta toamna, cand operatorii de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote, precum si retelele Internity si eMAG, vor aduce in magazine patru dintre cele noua modele de telefoane mobile inteligente dotate cu WP7.

In prima faza, vor fi disponibile doar patru dintre cele noua modele de telefoane mobile anuntate de Microsoft ieri la nivel mondial, mai exact LG Optimus 7, care se va gasi in reteaua Vodafone, HTC 7 Mozart, HTC HD7 si Samsung Omnia 7, potrivit oficialilor Microsoft Romania.

"Lucram cu operatorii de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote, dar si cu reteaua de magazine Internity si cu magazinul online eMAG. Fiecare dintre operatori va avea in oferta cel putin un model de smartphone cu Windows Phone 7", a spus Ionut Gaota, mobile communication bussiness group lead in cadrul diviziei locale a Microsoft. Pe lista terminalelor dotate cu noul sistem de operare ar mai fi anumite modele Dell si Asus, dar disponibilitatea acestora in magazinele romanesti va fi stabilita in functie de cerere.

Este de asteptat ca incepand cu luna noiembrie sa apara in magazine primele oferte pentru terminale cu Windows Phone 7, insa oficialii Microsoft au refuzat sa faca estimari cu privire la vanzari sau la cota de piata a sistemului de operare pe piata locala.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Microsoft,
Windows Phone 7
/actualitate/microsoft-windows-phone-7-ajunge-in-romania-in-cateva-saptamani-7469546
7469546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.