Microsoft a lansat Kinect, care permite controlul jocurilor Xbox prin gesturi si voce

Postat la 04 noiembrie 2010 12 afişări

Microsoft a lansat joi sistemul Kinect, care se conecteaza la consola Xbox pentru a facilita controlul jocurilor video exclusiv prin gesturi, miscari si comenzi vocale, compania anticipand vanzari de 750 milioane de dolari in trimestrul al patrulea.

Gadget-ul, care costa 150 de dolari in SUA, elimina necesitatea unui controller, cu fir sau wireless, pentru jocurile video destinate Xbox care vor suporta aceasta tehnologie.Kinect a inceput sa se vanda in noaptea de miercuri spre joi in 30.000 de magazine din Statele Unite.Microsoft spera astfel sa castige teren in fata principalilor competitori de pe piata consolelor, Sony (PlayStation) si Nintendo, care au introdus de asemenea sisteme de control al jocurilor prin miscari - Move, respectiv Wii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Microsoft,
Kinect,
Xbox,
jocuri
/actualitate/microsoft-a-lansat-kinect-care-permite-controlul-jocurilor-xbox-prin-gesturi-si-voce-7692041
7692041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.