Mica REVOLUŢIE. A eşuat sau nu PLANUL de înlăturare a liderului PSD Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor

Postat la 05 decembrie 2018 94 afişări

Situaţia tensionată de miercuri dimineaţa din Camera Deputaţilor, pe care nimeni nu o preconiza, a plecat de la dorinţa Opoziţiei de a testa dacă coaliţia PSD-ALDE mai deţine majoritatea în Camera condusă de Liviu Dragnea.

Mica REVOLUŢIE. A eşuat sau nu PLANUL de înlăturare a liderului PSD Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor

Opoziţia are serioase îndoieli că după plecările în cascadă la proaspăt înfiinţatul partid al lui Ponta, Pro România, PSD mai poate susţine că este majoritar în Camera Deputaţilor.

 

Doar că Opoziţia, de data aceasta unită, coordonată de PNL, a plusat şi a cerut la începutul şedinţei introducerea pe ordinea de zi a unor proiecte de revocare atât a lui Liviu Dragnea, din funcţia de preşedinte, cât şi a lui Florin Iordache, din cea de vicepreşedinte.  

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.