Mesajul unui afiş pus de USR pe un bloc din Timişoara: „PSD te vrea sărac şi dependent de partid” | FOTO

Postat la 15 aprilie 2019 225 afişări

USR Timiş a montat pe un bloc din Timişoara un afiş uriaş pe care scrie „PSD te vrea sărac şi dependent de partid”, iar oamenii sunt încurajaţi să meargă la vot în data de 26 mai. PSD Timiş spune că prin această “campanie de denigrare” partidul încearcă să-i „prostească” pe oameni.

Mesajul unui afiş pus de USR pe un bloc din Timişoara: „PSD te vrea sărac şi dependent de partid” | FOTO

Pe un bloc de pe strada Bogdăneştilor din Timişoara a apărut, recent, un afiş uriaş, care are o înălţime de opt metri, pe care scrie mesajul „PSD te vrea sărac şi dependent de partid. În 26 mai mergem la vot!”.

Fotografii cu afişul au circulat pe reţelele de socializare în ultimele zile, iar senatorul USR de Timiş Nicu Fălcoi a recunoscut că el este cel care a venit cu ideea montării acestui afiş anti-PSD înainte de campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

„Dragii mei timişoreni, eu am fost. Dacă veţi merge pe strada Bogdăneştilor, veţi vedea un afiş de 8 metri înălţime, cu un mesaj simplu: «PSD te vrea sărac». Este vorba despre sărăcia cauzată şi propagată intenţionat de către PSD. Pentru Partidul Social Democrat este un avantaj electoral direct ca cetăţenii să aibă o situaţie materială cât mai proastă. Nu vorbim despre incompetenţă, nu vorbim despre greşeli ...ci este un demers intenţionat. De aceea nu avem investiţii, nici măcar din fonduri europene. De aceea nu avem autostrăzi, nu avem spitale dotate, nu avem o educaţie decentă. Ne vor dependenţi de creşterile lor de salarii şi de pensii, care sunt mult prea mici ca să facă diferenţa”, a scris Nicu Fălcoi, pe pagina sa de Facebook.

Cititi mai multe pe www.medifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
psd,
partid,
usr

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.