Mesajul lui Dragnea adresat românilor: Ziua de 22 decembrie e închinată memoriei eroilor Revoluţiei, în care abuzurile nu îşi au locul

Autor: Ana Petrescu Postat la 22 decembrie 2018 56 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a transmis, sâmbătă un mesaj pe Facebook, precizând că 22 decembrie este o zi închinată memoriei eroilor Revoluţiei din 1989, "care au luptat pentru o Românie a Libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate".

„Ziua de 22 Decembrie este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române, care au luptat pentru o Românie a Libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate. Dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranţa reprezintă pietrele de temelie ale statului român dobândite atunci şi am convingerea că poporul român va rămâne unit în apărarea demnităţii şi prosperităţii României”, a scris Liviu Dragnea, sâmbătă pe Facebook.

Şi premierul Viorica Dăncilă a transmis, sâmbătă, un mesaj cu ocazia împlinirii a 29 de ani de la Revoluţie, precizând că această zi invită la reflecţie atât pe generaţiile mature, care au fost martore ale Revoluţie, cât şi pe cele tinere, cărora le doreşte să nu aibă parte de o astfel de experienţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DRAGNEA,
REVOLUŢIE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.