Mesajul FMI catre Boc: Majorarea taxelor in 2010 ar fi o mare greseala

Postat la 30 aprilie 2010 13 afişări

Romania nu are decat doua solutii pentru a-si rezolva problemele curente: reducerea in continuare a cheltuielilor sau imbunatatirea colectarii taxelor.

Pentru a fi si mai siguri ca Romania va respecta acordul stand-by si va face reformele necesare, FMI incearca sa-i sperie pe oficialii de la Bucuresti cu criza din Grecia, care ar putea afecta si mai mult situatia dificila prin care trece tara noastra.

"Mesajul-cheie pentru Romania, legat de problemele din Grecia, este acela ca Romania trebuie sa fie foarte vigilenta (...) pentru a se asigura ca nu va aparea niciun risc, care sa fie agravat de situatia actuala", a spus ieri Jeffrey Franks, seful misiunii FMI de evaluare a acordului cu Romania, in prima sa zi la Bucuresti.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Boc,
masuri,
criza,
FMI,
majorare,
taxe
/actualitate/mesajul-fmi-catre-boc-majorarea-taxelor-in-2010-ar-fi-o-mare-greseala-6075512
6075512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.