Mesaj emoţionant al medicilor de la Timişoara, care au vindecat cei mai mulţi bolnavi de COVID

Postat la 27 martie 2020 545 afişări

Mesaj emoţionant al medicilor de la Timişoara, care au vindecat cei mai mulţi bolnavi de COVID

Medicii de la Spitalul din Timişoara, care au vindecat cei mai mulţi bolnavi de COVID-19, au transmis un mesaj emoţionat: „Cel mai bun lucru pe care îl puteţi face pentru România este să staţi acasă”, iar în 2021 îi invită pe toţi în Piaţa Operei, când oraşul lor va fi Capitala Culturii Europene.

Medici Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara, eroi în lupta contra-timp împotriva COVID-19, care au reuşit să vindece cei mai mulţi pacienţi de COVID-19 au transmis un mesaj emoţionat, vineri, prin care vor să convingă românii să stea în case pentru a limita răspândirea virusului.

Medicul primar boli infecţioase Virgil Musta, precum şi doctorii Cristian Oancea, Voichiţa Lăzureanu şi Ovidiu Fira-Mladinescu le spun, în mesajul lor, românilor, că „cel mai bun lucru pe care îl puteţi face pentru România este să staţi acasă”.

„Deşi la Timişoara înregistrăm o situaţie relativ bună, ca să menţinem performanţa şi să încurajăm o ţară întreagă, totodată să ajutăm la cercetarea unui tratament de succes, acum chiar avem nevoie de voi, oamenii de acasă. Limitaţi-vă la maximum ieşirile în lume, oricât de greu vi s-ar părea. Doar în felul acesta ne puteţi ajuta pe noi, medicii, să fim eficienţi în lupta împotriva coronavirusului”, spune medicul Virgil Musta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
medici,
mesaj,
bolnavi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.