Mesaj dur la adresa politicienilor, de la Oana Pellea: Oameni mărunţi care se luptă penibil pentru putere, călcând în picioare o ţară obosită, minţită, furată, bolnavă, trădată, epuizată

Postat la 16 noiembrie 2021 427 afişări

Mesaj dur la adresa politicienilor, de la Oana Pellea: Oameni mărunţi care se luptă penibil pentru putere, călcând în picioare o ţară obosită, minţită, furată, bolnavă, trădată, epuizată

Actriţa Oana Pellea transmite un mesaj dur la adresa politicienilor, spunând că a sperat într-o Românie democratică, civilizată şi europeană şi a fost dezamăgită, trădată şi minţită: "Votul meu a fost trădat şi batjocorit de către domnul Iohannis şi de către cei de la putere".

Actriţa mai spune că s-a săturat să vadă "oameni mărunţi care se luptă penibil pentru putere călcând în picioare o ţară obosită, minţită, furată, bolnavă, trădată, epuizată" şi că ea se va retrage în profesia sa şi speră ca aceia care mai au energie şi forţă "să se lupte în continuare pentru o Românie democratică şi demnă".

Redăm mesajul integral postat marţi, pe Facebook, de către actriţa Oana Pellea:

"Îmi iubesc ţara, dar nu-mi iubesc guvernanţii. Păcat de ţara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, minţită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic...Votul meu a fost trădat şi batjocorit de care domnul Iohannis şi de către cei de la putere.

Speranţa mea a obosit. Speranţa mea şi a altora... De 31 de ani ...de TREIZECI ŞI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democraţie... se pare că degeaba...

Mă retrag în profesia mea. În cărţile mele...în ţara din inima mea (care se numeşte tot România)... în visul meu că într-o zi ... acest Pământ superb numit România... va avea conducători care vor iubi această ţară.

M-am săturat să văd oameni mărunţi care se luptă penibil pentru putere călcând în picioare o ţară obosită, minţită, furată, bolnavă, trădată, epuizată.

Mai bine încerc să fac bine( atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existenţa mea umilă, şi ...atât.

Tot ce am afirmat aici conţine multă durere, cinste, tristeţe şi mult-mult dezgust.

Sper că cei care mai au energie, forţă şi mai ales conştiinţa să se lupte în continuare pentru o Românie democratică şi demnă, o Românie cu legi şi oameni drepţi.

Mi-aş fi dorit să mai am resurse de speranţă.

Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României sfâşiat de hiene hulpave".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mesaj,
oana pellea,
politicieni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.