Mereu ai făcut greşit cumpărăturile în supermarket! Raionul „secret” unde alimentele sunt cu până la 50% mai ieftine

Postat la 16 septembrie 2022 293 afişări

Mereu ai făcut greşit cumpărăturile în supermarket! Raionul „secret” unde alimentele sunt cu până la 50% mai ieftine

Nu este uşor să găseşti modalităţi de a economisi bani la cumpărăturile săptămânale, dar încă mai poţi găsi chilipiruri dacă ştii unde să cauţi.

Cele mai multe supermarketuri au un raion „secret”, plin de alimente de bază care sunt, de obicei, mai ieftine decât în alte părţi ale magazinului.

Raionul „secret” din supermarket-uri unde alimentele sunt cu până la 50% mai ieftine.

Orice supermarket are un raion „secret”, plin de alimente de bază care sunt, de obicei, mai ieftine decât în alte părţi ale magazinului.

Raioanele cu produse alimentare din întreaga lume au, de obicei, opţiuni la preţuri foarte avantajoase pentru ierburi şi condimente, precum şi produse esenţiale, cum ar fi conservele de roşii şi năut, la costuri mai mici.

Articolele găsite în acest raion sunt în esenţă aceleaşi, doar că sunt etichetate puţin diferit şi cu mărci cu care suntem mai puţin familiarizaţi. Dar cei mai mulţi dintre noi se fac vinovaţi de faptul că ratează acest raion „ascuns” atunci când fac cumpărăturile săptămânale.

Iar în condiţiile în care costul cumpărăturilor din supermarket a crescut cu 11,6%, experţii în consum spun că economiile din acest raion nu ar trebui să fie neglijate.

„Raionul de produse alimentare din întreaga lume – deşi oferă mărci deosebite şi rafinate, este în mod regulat trecut cu vederea ca fiind un loc care nu este în totalitate relevant pentru cumpărăturile tale specifice. Cu toate acestea, dacă scopul este de a economisi bani, aceasta este o mentalitate pe care ar trebui să o revizuieşti.”

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alimente,
cumparaturi,
ieftin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.