Mercedes va scoate pe piaţă cel mai luxos model de până acum. Preţul nu a fost anunţat

Autor: Angela Carp Postat la 03 septembrie 2020 38 afişări

Mercedes va scoate pe piaţă cel mai luxos model de până acum. Preţul nu a fost anunţat

Compania Mercedes va scoate pe piaţă cel mai luxos model de până acum. Este vorba despre modelul S-Class 2021 care va fi dotat cu cele mai avansate echipamente din punct de vedere tehnologic. 

Preţul maşinii nu a fost încă dezvăluit, dar specialiştii estimează că va fi mai mare de 100.000 de dolari.

Veniturile Mercedes au scăzut cu 30% în al doilea trimestru al acestui an, iar compania a raportat pierderi de 2 miliarde de dolari. De aceea, conducerea Mercedes îşi pune mari speranţe în modelul de lux care va fi lansat anul viitor. Reprezentanţii companiei estimează că dacă vor câştiga cel puţin 2,4 miliarde de dolari dacă vor vinde 95.000 de exemplare.

Mercedes are avantajul că noul model este cel mai avansat de pe piaţă, din punct de vedere tehnologic. Are un număr mare de ecrane interioare, confort şi siguranţă la bord. Asta îi dă şanse serioase pentru vânzări mari.

În plus, concurenţa formată din BMW şi Audi nu a mai lansat noi model de lux de un an şi respectiv de trei ani

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mercedes,
model,
luxos

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.