Mercedes-Benz măreşte programul de lucru în 2014 pentru a satisface cererea pentru noile modele

Autor: Anca Dumitrescu Postat la 17 decembrie 2013 309 afişări

Mercedes-Benz, al treilea mare producător de automobile de lux la nivel mondial, va mări programul de lucru, de anul viitor, pentru a satisface cererea pentru noile modele, precum sedanul clasa S.

Pentru a creşte producţia de automobile clasa S, angajaţii fabricii de asamblare din Sindelfingen, Germania, au acceptat să prelungească schimburile cu 74 de minute pe zi, în 2014, după ce au adăugat 30 de minute în acest an, a anunţat marţi grupul Daimler, compania mamă a Mercedes-Benz. Totodată, au fost lucrate deja suplimentar patru schimburi, sâmbăta, relatează Bloomberg.

O fabrică din Bremen a aranjat 10 schimburi suplimentare în noiembrie, iar în această lună a construit mai multe SUV-uri GLK şi automobile clasa C.

Mercedes a înregistrat luna trecută o creştere mai mare a vânzărilor decât BMW şi Audi, datorită noii versiuni clasa S şi a extinderii gamei de automobile compacte.

Directorul general al Daimler, Dieter Zetsche, vrea ca Mercedes să redevină lider mondial în privinţa vânzărilor de automobile premium, până la sfârşitul acestui deceniu, după ce a căzut pe locul al treilea în 2011.

În primele 11 luni ale acestui an, vânzările Mercdes au crescut cu 11%, la 1,32 milioane de autoturisme şi SUV-uri, aproape de nivelul record atins pe ansamblul anului 2012.

Daimler a adăugat 21 de schimburi la fabrica sa din Rastatt, Germania, în perioada ianuarie-noiembrie, pentru a construi mai multe modele compacte. În 2012, compania a lansat versiuni îmbunătăţite ale modelelor clasa A şi B pe acest segment şi a adăugat în aprilie coupe-ul cu patru uşi CLA.

Fabrica Mercedes din Tuscaloosa, Alabama, unde Mercedes construieşte SUV-uri, a operat suplimentar 10 sâmbete, compania intenţionând să fabrice un număr record de vehicule în 2013, potrivit Daimler.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MERCEDES-BENZ,
PROGRAM DE LUCRU,
/actualitate/mercedes-benz-mareste-programul-de-lucru-in-2014-pentru-a-satisface-cererea-pentru-noile-modele-11785117
11785117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.