EY: Piaţa de fuziuni şi achiziţii are o evoluţie sub aşteptări. În cel mai bun caz, va rămâne la nivelul din 2012

Postat la 17 decembrie 2013 61 afişări

Piaţa de fuziuni şi achiziţii din România nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor de la începutul anului şi va atinge, în cel mai fericit caz, acelaşi nivel din 2012, tranzacţiile fiind afectate, printre altele, de lipsa de predictibilitate în domeniul fiscal şi cel de reglementare, potrivit EY.

EY: Piaţa de fuziuni şi achiziţii are o evoluţie sub aşteptări. În cel mai bun caz, va rămâne la nivelul din 2012

"Piaţa de fuziuni şi achiziţii nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor de la începutul anului 2013, rămânând, în cel mai bun caz, la acelaşi nivel cu 2012. Lipsa de predictibilitate a cadrului fiscal şi de reglementare, precum şi dificultatea atragerii de finanţare bancară au influenţat evoluţia pieţei. S-au remarcat în 2013 un număr de tranzacţii importante în sectorul serviciilor financiare, în timp ce sectorul energiei, în particular cel al energiei regenerabile, a fost cel mai afectat de instabilitatea mediului de reglementare. Pentru 2014, piaţa fuziunilor şi achiziţiilor ar trebui să reia tendinţa de creştere, pe fondul îmbunătăţirii condiţiilor de creditare şi al recâştigării aşteptate a statutului de ţară cu rating investment grade", a declarat într-un comunicat Bogdan Câmpianu, director executiv corporate finance, EY România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata,
achizitii,
fuziune,
asteptari,
caz,
evolutie,
incepere,
refuz
/actualitate/ey-piata-de-fuziuni-si-achizitii-are-o-evolutie-sub-asteptari-in-cel-mai-bun-caz-va-ramane-la-nivelul-din-2012-11783850
11783850
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.