Doi foşti manageri ai UCM Reşiţa, ridicaţi de DNA, fiind acuzaţi de evaziune şi abuz în serviciu

Postat la 17 decembrie 2013 81 afişări

Doi foşti manageri ai UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu şi Adrian Preda, au fost ridicaţi, marţi dimineaţă, de procurorii DNA Timişoara, în urma mai multor percheziţii, cei doi fiind acuzaţi de evaziune fiscală şi abuz în serviciu de peste 60 de milioane de lei.

Doi foşti manageri ai UCM Reşiţa, ridicaţi de DNA, fiind acuzaţi de evaziune şi abuz în serviciu

 Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Timişoara au făcut, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii în Reşiţa şi Timişoara.

În urma descinderilor, cei doi foşti manageri ai UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu şi Adrian Preda, precum şi alte persoane, între care o contabilă, au fost ridicaţi de procurori, urmând să fie duşi la audieri.

Chebuţiu a fost ridicat de la locuinţa lui Timişoara, iar Preda, de la Reşiţa.

Adrian Chebuţiu şi Adrian Preda sunt acuzaţi de evaziune fiscală şi stopaj la sursă în valoare de 13 milioane de lei, abuz în serviciu de peste 50 de milioane de lei, asociere în vederea săvârşirii de infracţiunii şi spălare de bani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-fosti-manageri-ai-ucm-resita-ridicati-de-dna-fiind-acuzati-de-evaziune-si-abuz-in-serviciu-11782490
11782490
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.