Mercedes-Benz a lansat în România noul Actros

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 02 noiembrie 2018 189 afişări

Divizia Truck & Bus a Mercedes-Benz România a prezentat, în premieră naţională, noul Actros, în cadrul unui eveniment special, organizat pe 1 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Mercedes-Benz a lansat în România noul Actros

Printre caracteristicile inovatoare ale noului camion Actros, precum Multimedia Cockpit, MirrorCam, Active Drive Assist, Active Brake Assist 5, care poziţionează Actros ca fiind cel mai modern camion din lume.

Pentru evenimentul din România au fost aduse special de la fabrica din Wörth, Germania, două camioane Mercedes-Benz Actros.

Noua generaţie Actros, camionul emblematic al Mercedes-Benz Trucks, a avut premiera mondială la Berlin, pe 5 septembrie 2018. Autovehiculul a fost perfecţionat pentru a oferi cel mai înalt grad de siguranţă, eficienţă şi confort. Cu noul Actros, antreprenorii beneficiază de eficienţă sporită, iar şoferii de un grad de confort nemaiîntâlnit până acum: consumul de carburant a fost redus, iar siguranţa şi disponibilitatea vehiculului au crescut în mod considerabil.

Modelul se remarcă printr-o serie de inovaţii, precum sistemul Active Drive Assist, ce permite conducerea semi-autonomă la orice viteză, MirrorCam, ce înlocuieşte oglinzile retrovizoare pentru a spori siguranţa şi eficienţa, Active Brake Assist 5, cu sistem de detectare a pietonilor îmbunătăţit, Multimedia Cockpit, ce oferă conducătorilor auto un spaţiu de lucru al viitorului şi un nivel înalt de conectivitate, Traffic Sign Assist, ce asistă şoferul în respectarea regulilor rutiere şi contribuie la creşterea siguranţei, Stability Control Assist disponibil şi pentru semiremorci, precum şi sistemul de faruri cu semnătura luminoasă caracteristică - Highbeam Assist.

Noul Actros consumă cu până la 5% mai puţin carburant pe drumurile rurale şi cu până la 3% mai puţin pe distanţe lungi, datorită aerodinamicii îmbunătăţite, a sistemului avansat Predictive Powertrain Control şi a unui raport nou al punţii spate.

Dezvoltarea design-ului noului Actros s-a concentrat în mod special în jurul şoferului – din interior spre exterior. Iar rezultatul constă într-un interior modern şi un exterior cu aspect unitar şi dinamic.

Comenzile pentru noul Actros sunt disponibile încă de la Salonul Auto IAA 2018. Primele autovehicule vor fi livrate în primăvara anului viitor. Opţiunile de configurare pentru noul Actros sunt ample, iar fiecare client va putea să comande exact acea versiune care îi corespunde perfect nevoilor de transport.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.