Membrii USR PLUS, revoltaţi de numirile controversate din instituţii: „Sunt o palmă peste obrazul oamenilor de bună-credinţă”

Postat la 25 februarie 2021 198 afişări

Membrii USR PLUS, revoltaţi de numirile controversate din instituţii: „Sunt o palmă peste obrazul oamenilor de bună-credinţă”

Nemultumirile în cadrul alianţei USR PLUS continuă. După ce trei membri fondatori şi-au anunţat demisia din USR, criticile cu privire la numirile în Guvern sau în plan local continuă în interiorul alianţei guvernamentale.

Aceştia au aflat, fără să fie consultaţi în niciun fel, că au fost propuşi în ministere sau la nivelul prefecturilor persoane care în trecut au colaborat cu fosta Securitate sau au avul legături cu PSD.

Potrivit B1, scrisoarea ar urma să fie distribuită pe grupurile interne ale partidului, semnată de membrii USR PLUS şi ulterior înaintată conduceri.

„Pilonii USR PLUS nu au fost doar cuvinte frumoase pentru defilat în campanie”

Membrii USRPLUS susţîn că, în contextul în care cele două formaţiuni au militat pentru “fără penali în funcţii publice” sau pentru “oameni noi în politică”.   principiile după care s-au ghidat mii de membri au fost transformate în „cuvinte frumoase pentru defilat în campanie“.

„În ultimii 3 ani membrii USRPLUS s-au implicat într-un proiect construit pe pilonii eticii, transparenţei, meritocraţiei, competenţei, dorinţei de a schimba lucrurile. Acestea nu au fost doar cuvinte frumoase pentru defilat în campanie, ci ele constituie esenţa USRPLUS.

Mii de oameni de la firul ierbii au muncit voluntar mii de ore pentru a ajunge unde suntem acum. La guvernare. Au muncit pentru “o administraţie publică depolitizată, eficientă şi responsabilă, capabilă de îmbunătăţire” aşa cum este scris în manifestul Alianţei USRPLUS”, se arată în scrisoarea membrilor USR PLUS adresată lui Dacian Cioloş şi lui Dan Barna.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
membri,
usr,
numiri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.